Köss fegyverszünetet Önmagaddal!

Köss fegyverszünetet Önmagaddal!

A súlyfelesleg nem akadály!  Legyél lehengerlő te is!

Minden nő életében vannak olyan időszakok, amikor kevésbé van megelégedve azzal, amit a tükörben lát. Sajnos a súlyfelesleg  az a szörny amellyel nagyon sok hölgy folyamatosan küzd és többnyire csak ilyen időszakok léteznek náluk. Ennek az érzésnek a kialakulása sok mindennek köszönhető, de véleményem szerint, az alábbi két dolog az, ami mindenkinél szerepet játszhat.

Egyrészről betudhatjuk a média felelősségének, ahol folyton a fogyasztó szereket és termékeket nyomják az arcunkba, és persze ezzel együtt jár az a közvetíteni próbált üzenet is, hogy csak akkor lehetsz egészséges, szép, csinos, kívánatos, ha nem haladod meg az 50 kg-ot.

Másrészről pedig lehet az ok az is, hogy nem tudod, vagy nem akarod elfogadni önmagad. Pedig az nagyon fontos, hogy jóban legyél magaddal. A helyzet nem egyszerű tudom, hiszen folyamatos ellentmondásokba ütközünk, és mi nők örökösen elégedetlenek vagyunk. Azonban mégis azt javaslom, hogy tedd magad lelkileg rendbe és állj önmagadhoz pozitívan. A súlyfelesleg egy állapot, amin akár változtathatsz is. De nézzük csak mi az én véleményem.

De mit is tegyél? Súlyfelesleg ide vagy oda.

Szerintem sokkal fontosabb, egy nő kisugárzása, mint a súlya. Tereld el figyelmed a testedről és a kilókról, különben sohasem tudsz majd felszabadult lenni az utcán, egy étterembe, a munkahelyeden vagy éppen egy koncerten. Nem fogod tudni megélni és átadni magad a pillanatnak az igazi élményeknek. Sőt mondok még valamit! Amíg önmagaddal nem vagy kibékülve, addig az sem tudna elégedetté tenni, ha 50 kg-os lennél. Akkor meg folyton attól paráznál, hogy mi lesz, ha visszaszeded a nehezen leadott kilókat és a súlyfelesleg ismét visszaköszönne!

Tehát dolgoznod kell a pozitív énképen, mely egyenes út az önelfogadásig. Szeresd magad és megnyílik a világ. Ha hagyod, hogy mások is megismerjék lehengerlő személyiséged, stílusod, humorod.

Szerintem így csináld!

Kezdheted azzal például, hogy írsz minden nap egy kedves üzenetet magadhoz, amit kiragasztasz a lakás egy központi pontjába, ahol jövet –menetben rápillanthatsz. Valahogy így: Oh! Azok az igéző szemek! Ejha! Ma igazán kitettél magadért! Kezdetben lehet, hogy elmosolyodsz, de szépen lassan hatással lesz rád! Ha, így lépsz ki a lakásból, figyeld a visszajelzéseket, hisz egy mosolygós és vidám nő vonzza a tekinteteket, aminek köszönhetően észre fogod venni, hogy te is ugyanolyan érdekes és vonzó, vagy mint akármelyik másik nő. A Bedoora ruháival pedig meg is koronázhatod ezt!

Ha tetszett az írásom olvasd el a következő cikkemet is 🙂 –> Tavaszi megújulás kívül belül