Mutasd meg a legjobb oldalad!

Mutasd meg a legjobb oldalad!
A legutóbbi blogbejegyzésemben elláttalak egy-két öltözködési tanáccsal hogyan is indulj el az úton. (Ha nem olvastad még el a cikket ITT megtalálod.)  Az öltözködési tanácsok mindig jól jönnek így, most lássuk a következő lépéseket. 

Bizonyára te is hosszú listát tudnál írni arról, hogy mit nem szeretsz magadon, vagy mit változtatnál meg a testeden, és milyen egyszerű lenne, ha ezt varázsütésre megtehetnéd.

A tükör előtt ezt nagy valószínűséggel nap, mint nap fel is hánytorgatod magadnak, hogy el ne felejtsd! Ezen kell változtatnod már ma!

Fordítsunk egy picit a dolgokon! Mi lenne, ha készítenél egy olyan listát, amin a szeretett testrészeid, vonásaid szerepelnek. Egészen biztosan, hogy nem fog olyan könnyen menni, mint a negatív lista, de azért próbáld meg. Meglátod már az is fel fog dobni, ahogy sorra jutnak eszedbe a jobbnál jobb dolgok magadon.

Miután jobb kedvre derültél, hogy nincs minden veszve, és rádöbbentél arra, hogy mennyi mindent szeretsz magadon, beszéljünk egy picit azokról a testrészekről, amiket a legtöbben szeretünk takargatni.

Ebben a cikkben 3 ilyen testrészről lesz szó. Megmutatom, hogy akár a BeDoora kollekció darabjaival is, hogyan tudsz optikailag segíteni magadon, hogy aztán gond nélkül ragyoghass tovább a hétköznapokban és igazán felszabadultan érezhesd magad bármilyen helyzetben.

Has

Azt hiszem, ez az egyik fő terület, ami a leginkább problémás szokott lenni. Lássuk csak milyen szabású ruhákat is válassz magadnak.

Kezdésképpen ajánlom figyelmedbe az olyan ruhákat, amelyek hosszabb fazonúak, tunikaszerűek és a mell alatti részen karcsúsítottak. Ha, még egy övet is felteszel, akkor optikailag még inkább erre a területre irányíthatod a figyelmet, és kevesebb szempár jut a has tájékára.

Lolly pastell ruha + öv
Dolly szoknya

Ha pedig szoknyában gondolkozol, akkor próbálj meg, magasított derekú szoknyákat választani, ami optikailag szintén elcsalja egy kicsit a dolgokat.

Felkar

Ezt a testrészünket is sokszor próbáljuk elrejteni, nem szeretjük az integető izmainkat mutogatni, és a legkevésbé sem szeretnénk hangsúlyozni azokat. Van egy jó hírem. A megfelelő öltözet kiválasztásával könnyedén eltakarhatod a problémás területet. Nézd meg ezeket a ruhákat, amelyek különös figyelmet fordítanak a karok előnyös láttatásában.

Pearly lepelruha + öv
Milady gyöngyös body
Missy ingruha

Comb


Elérkeztünk a következő kritikus ponthoz a combhoz. Ennél a testrésznél szintén van lehetőség arra, hogy némileg finomítsunk a vonalainkon. Ehhez csak annyi kell, hogy egy klassz szabású és megfelelő anyagú ruhákból álló összeállítást hozz össze. Itt, ha nadrágról beszélünk nem árt, ha van az anyagában némi rugalmasság, a szoknyáknál, ruháknál pedig figyelj oda hogy elég hosszú legyen, hogy a nem kívánt részeket eltakarhasd. Én ezeket a darabokat ajánlom figyelmedbe:


Rouge kosztüm
Lola ruha
Mamba ruha

Remélem, hogy ezek az öltözködési tanácsok tudnak neked segíteni és kaptál egy kis ihletet  a ruhák, szettek kiválasztásához, hogy legközelebb, amikor vásárolsz magadnak egy új összeállítást már sokkal magabiztosabb lehess abban, hogy neked mire is van szükséged.