Nagyméretű női ruha vásárlása online. De hogyan?

Nagyméretű női ruha vásárlása online. De hogyan?

A leginkább hozzád illő nagyméretű női ruha kiválasztása és megvásárlása alapos megfontolást igényel, különösen, ha online tervezed a shoppingot.  Hogy miért? A belsőd és a külsőd együttes ismerete a legfontosabb, hogy a számodra megfelelőbb darabokat ki tudd választani plus size –os méretben is. A belső elfogadásról már beszéltünk ITT, most nézzük meg, hogyan tudok még segíteni, hogy a külső megjelenésed még tökéletesebb lehessen.

Ha, már pénzt és időt is áldozol az öltözködésedre, miért ne nézhetnél ki minden nap lehengerlően? Ehhez elősorban vegyük át a legismertebb női alakformákat, melyekhez igazodva csak szuper döntéseket hozhatsz, legalábbis a divat szempontjából biztosan.

Nagyméretű ruha vásárlása alkatodhoz illően

A legismertebb alkatok, amelyekről már biztosan te is hallottál, a körte alkat, az alma alkat, a homokóra és a banán alkat.

Vegyük őket most górcső alá egyesével, és közben döntsd el, hogy te melyik csoportba tartozol.

Körte alkat

Keskenyebb váll és derék jellemzi az ehhez az alkathoz tartozó hölgyeket, míg a combok és a fenék erősebben dominál. Ebben az esetben a figyelmet irányítsd a felsőtestedre, egy mélyebben dekoltált felsővel, melyet egy hangsúlyosabb nyaklánccal párosíthatsz. Inkább a kissé testhezállóbb felsőket, pólókat és ingeket válaszd, amelyek maximum a derekadig érnek, de semmiféleképpen sem tovább. Farmereknél kerüld az egyenes szabású, vagy ne adj Isten bővebb darabokat, mert azok sem túl előnyösek számodra. A szoknyákat, ruhákat úgy válogasd össze, hogy azok a térdedig érjenek a lábaidra pedig egy klassz magassarkúval hívhatod fel a figyelmet.

Alma alkat

Általában alacsonyabb testalkatúaknál,- de persze annyira nem hozható össze a magassággal figyelhető meg úgymond az alma kerekded alakja, hiszen a comb, a fenék, has rész egyaránt gömbölyű. Ezért a divatos nagyméretű ruha szoknya, blúzok vásárlásakor figyeljünk arra, hogy ezeken a pontokon optikailag valamelyest módosítsunk. Próbáljuk meg a végtagokat is hosszabbnak láttatni. Ha nincs túl meleg viselhetsz ¾-es ujjú felsőket, szoknyánál pedig a térdig érő A vonalú darabokat részesítsd előnyben, a derekadat pedig itt egy vékonyabb övvel próbáld hangsúlyozni, hogy minél nőiesebb formát mutathass. Kerüld a nagyon vékony anyagokat, amelyek úgymond nem fognak össze egy kicsit sem, mert azok nagyon előnytelen színben tudnak feltüntetni illetve a túl feszes darabok sem a te malmodra hajtják a vizet. Bátran használj élénk kiegészítőket és persze itt is jól jön egy kényelmes magassarkú, ami szintén magasabbnak tüntet fel.

Homokóra alkat

A molettebb hölgyek közül, talán a homokóra alkattal rendelkezőknek a dolga a legegyszerűbb, hiszen vékonyabb derék kivételével ott gömbölyödnek és úgy, ahogy azt kell. Így itt a ceruza szoknya szinte alap darabnak számít, hiszen kiemeli a vékony derekat és megmutatja a kerek formákat. A felső rész egy blúz lehet egy kicsit lengébb és V nyakú, nem kell annak is túl testhezállónak lennie. Kerüljük azonban a túlságosan is harsány és nagy mintákkal rendelkező darabokat, mert optikailag az nem tesz jót a megjelenésünknek.

Banán alkat

A banán alkatnál jellemző a széles váll, szélesebb csípő, a fenék nem kerekded, hanem egy kissé laposabb formát követ. Ha ismerősek a leírt jellemzők, lássuk csak, hogyan hozhatjuk ki ebből a maximumot? Irányítsd a figyelmet derék tájra. Itt használhatsz vastagabb övet például egy szoknyához, ami lehet A vonalú és a rakott szoknya is megengedett. A blézer vagy kosztümfelső legyen karcsúsított. Hangsúlyozzuk ki a mellet, hogy a nőies megjelenést fokozni tudd. Felsők közül a kereknyakú dekoltázst láttató darabok jó szolgálatot tesznek, egy kis fodor is belefér. A mintás, virágos darabokat is kipróbálhatod. A csíkos mintánál arra vigyázz, hogy ne keresztben fussanak a csíkok, az nem lesz előnyös.

Tehát a fentiek alapján már te is tudod, hogy az alkatodnak megfelelően melyik daradokra is kell vadásznod!

Erre még figyelj, ha online nagyméretű ruha vásárlása előtt állsz!

Nézd meg, mindig hogy az adott modelleken hogy állnak azok a ruhák, amelyeket kinéztél magadnak. A Bedoora oldalán nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a lehető legszínesebben tudjuk bemutatni neked a palettát. 3 különböző méretű modellel mutatom be  a ruháimat, hogy ezáltal is segíteni tudjak neked a választásban. A másik, amit nagyon fontosnak tartok az pedig a mérettáblázat, amit vegyél figyelembe. Hogy a derék, mell, hát, ujjbőség a méreteidnek biztosan megfeleljen, hiszen senki sem szeret időt veszíteni a ruhacserével, főleg, ha egy fontos eseményre készül. legyen az egy esküvő, ballagás, születésnapi party.

Remélem tudtam segíteni, ha tetszett a blogbejegyzés osztd meg másokkal is. Ha bármilyen kérdésed van, írd meg nekem bizalommal.