Dóri vagyok, 26 éves, a BeDoora megálmodója.

Úgy, mint sokan mások, én is sokáig küzdöttem a súlyommal és próbáltam megfelelni az elvárásoknak. Aztán történt valami. Egy szép napon az életem új irányt vett, mondhatni felnyílt a szemem és végre észrevettem azt, hogy amettől nem vagyok átlagos testalkatú igen is jó nő vagyok.

Elkezdett érdekelni a divat, az öltözködés, mit mivel és hogyan viseljek, mígnem azon vettem észre magam, hogy már én adok tanácsot hasonló alkatú hölgyeknek, és ez nagyon jó érzéssel töltött el.

Volt szerencsém belekóstolni a modellkedésbe is, ami nagyon sok pozitívumot hozott az életembe, hatalmas segítséget kaptam innen is az önelfogadáshoz.

Mivel rengeteg nehézséget okozott a plusszos méreteimmel divatosan, stílusosan öltözködni, így jött az ötlet, hogy miért is ne készíthetnék saját ruhatárat? Miért is ne segíthetnék a hasonló problémákkal küzdő nőtársaimon?

Saját tapasztalataimból és ötleteimből merítve végül megszületett a BeDoora brand, amivel remélem megkönnyítem sokunk mindennapjait és remélem elillan a – Már megint mit vegyek fel, hogy jól érezzem magam a bőrömben? – nyomasztó érzés is!

Nos hölgyeim, a cél tehát, egy olyan friss, üde, divatos, könnyed és kényelmes gardrób összeállítása a BeDoora termékeiből, amelyből bármelyik darabot előrántva, stílusosan, az alkatunknak megfelelően leginkább előnyösebb részeket kiemelve jelenhetünk meg bármilyen eseményen.

Vége a trükközéseknek! Én már leteszteltem a praktikákat, amelyeket alkalmazva álmodom meg a kollekció minden egyes darabját. Ezt bizonyítva, különféle alkatú modelleken is megtekinthetitek a kollekció darabjait.

Örömteli shoppingolást kívánok!

BeHappy
BeProud
BeDoora

Left Menu Icon
[contact-form-7 id="1802" title="Vélemény"]


[contact-form-7 id="1802" title="Vélemény"]