Tavaszi megújulás kívül, belül

Tavaszi megújulás kívül, belül

A tavaszi megújulás nem csak a természetnek jár, hanem mi magunk is megtehetjük, hogy megadjuk önmagunknak ezt a gondoskodást, de persze csak akkor, ha teszünk érte. Nézzünk néhány szuper ötletet, mit is tegyünk, hogy a téli begubózás után frissen, jó kedvűen, felszabadultan érezhessük magunkat a bőrünkben.

  1. Étel és lélek

     Együnk minél több szezonális zöldséget és persze a gyümölcs is belefér. Érdemes kiürült vitaminraktárainkat feltölteni, de a több folyadékbevitelről se feledkezzünk meg, igyunk sok vizet. Ha tehetjük, és nem esik az eső sétálhatunk többet, például reggel akár leszállhatunk egy megállóval hamarabb és besétálhatunk a munkahelyünkre. (Ha nem is minden nap, de egyszer-egyszer bevállalhatjuk.) Hallgassunk sok nekünk tetsző vidám zenét, amire igazán pöröghetünk egész nap és örömmel tölt el. A tavaszi megújulás során az illatok is nagy szerepet kapnak. A virágok nyílnak, a fák zöld köntösbe öltöznek. Válasszunk magunknak parfümökben is friss, zöld teás, citrusos, virágos illatokat.

  2. Arcbőr

    Vége a hideg, fagyos, szeles időnek! Ideje, hogy felkeresd kozmetikusodat, egy frissítő és vitaminos arckezelés miatt. Szinte újjászületve fogod magad érezni utána. Ezt követően ne felejts el beugrani a kedvenc drogériádba, hogy be tudd szerezni a tavaszhoz illő üde pasztell színeket a könnyed tavaszi sminkedhez. A téli sötétebb rúzsok helyett elő a szájfénnyel és a könnyed BB krémekkel.

  3. Haj

    A tavaszi megújulás  része a hajunk felfrissítése is. Vágj bele! Akár, ha csak egy kis fazonigazításra vágysz, esetleg egy teljesen új hajszínre vagy stílusra ez a legjobb alkalom arra, hogy kipróbálj valami, merészet és merőben mást.

+1 tipp


 
Ugye a ruhatár is teljesen kicserélődik. A nagy vastag kabátok, csizmák, nehéz kardigánok és vastagon kötött pulóverek, felkerülnek a gardróbunk felső polcaira, míg a könnyedebb darabokat ismét előtérbe helyezhetjük, de a réteges öltözködés, azért még maradjon egy darabig, biztos ami biztos! Nemsokára kapsz tőlem néhány szuper tippet, hogy a Bedoora ruhakollekcióit, hogyan tudod a legkreatívabban kombinálni, hogy a legsikkesebb és legtrendibb tavaszi összeállításokat kaphasd minden alkalomra.

Ha tetszett ez a bejegyzésem ajánlom figyelmedbe az előző blogbejegyzésemet is, ha még nem olvastad: –> Köss fegyverszünetet önmagaddal!